Johans nyheter

Känn kraften och ny kommunchef!

Känn kraften när kommunhuset åter fylls av medarbetare. Så häftig känsla när många idag kom tillbaka efter välförtjänt semester. Vi har så bra medarbetare!

Själv startade jag förra måndagen och hann läsa på och förbereda höstens arbete. Det känns bra att vara lite uppdaterad nu när många återvänder.

Idag välkomnar vi Hans-Åke Donnersvärd vår nya kommunchef. Vi har hunnit talas vid en stund, men det lär bli många tillfällen framöver. Han är efterlängtad då vi haft för få medarbetare i kommunhuset, en extra börda för de som varit på plats.

Nu ska kalendern fyllas och arbetet med budget och nybyggnation fortsätta. Mycket ska på plats, mycket ska planeras.

Sen stundar ju även kommun, landsting och riksdagsval. Ja ganska snart. Självklart kommer jag att vara ute, träffa er och svara på funderingar och frågor. Har som mål att stå utanför Konsum och Ica som förra valrörelsen. Med plakatet ” Här står Johan kommunalråd, prata gärna med mig”. Även om många redan idag ställer frågor när jag rör mig i samhället hoppas jag att det uppskattas med fler tillfällen till möten.

4 kommentarer

 1. Urless

  Finns det kraft att ta itu med vägen till Vännäsby? Skall det gå en vinter till utan att någon vettig lösning kommer till stånd? Ärendet har haft nog med semester vid det här laget…..

  • johan Söderling (inläggsförfattare)

   Vi har nyss svarat på Trafikverkets vägplan där vi framför kritik mot handläggningen. Mina försök att öppna en fil för att kunna passera verkar inte hörsammas. Jag är mycket förbannad, irriterad och frustrerad över TV:s bemötande.

  • johan Söderling (inläggsförfattare)

   I kommunfullmäktige ser det lite bättre ut 60-40. Men vi har en lång väg till jämnställt KS. Vi jobbar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>