Tack till er alla..

..som deltagit i arbetet att föra ut vårt valbudskap.

Tack även alla ni som ägnat tid åt att lysnna på våra torgmöten eller läsa igenom vårt valmanifest.

Dessutom ett stort tack till alla er som klarat av att avhålla er från personomdömen och negativa öknamn, vilket har lett fram till en valrörelse som kraftigt skiljer sig från den förra.

Ett särskilt tack till er som särskilt ansträngt er för att söka fakta istället för att sprida lögner och rykten och kunnat hålla tand för tunga, även i de lägen där irritationen över politiska motståndare lockat till att försöka förminska eller nedvärdera personen eller personerna bakom argumenten och åsikterna.

Efter valresultatet i övermorgon är det min förhoppning att vi alla gemensamt kan fortsätta på samma väg.

Tack för en hyfsat ren och hederlig valrörelse.

Väl mött åter !

Göran Jonzon

2 kommentarer

  1. Roland Lindholm

    Så du tackar dig själv för falska ryktes spridningar om dina politiska motståndare.Har du bevis för dina påståenden så borde du POLISANMÄLA de politiker samt tjänstemän som har gjort dessa brott.Kan du inte detta så betraktar jag detta som skrönor från din sida.I annat fall borde du be dessa Personer om ursäkt.
    I mina ögon är du en stor skrävlare.Slut

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar Roland Lindholm !
      Du behöver naturligtvis inte ta åt dig av mina olika riktade tack !’Det står dig fritt att skilja ut dig och vara den som bryter mönstret, men jag beklagar då både att du inte lyckas skilja på sak och person samt att du ohjälpligt hamnar ute på den kalla efterkälken, när vi andra tar klivet in i en SAMVERKAN FÖR FÖRÄNDRING !

      Att du inte orkar anstränga dig att presentera fakta i din argumentation gör att jag heller inte förmår ta till mig av din hätska kritik mot mig personligen. Är det möjligen Vojmåomröstningen som grämer dig än och som du inte lyckas komma över ?

      Jag vet faktiskt inte hur jag både ska kunna driva kampen för rättvisa och likabehandling och samtidigt tillgodose dina behov av att upprätthålla en konstlad och falsk verklighetsuppfattning ?

      Jag ser mig tyvärr nödsakad att välja det som kanske gör dig till min evige ovän, men som är min ledstjärna i uppgiften att skapa ett mer harmoniskt och kreativt samhällsklimat, där gamla patriarkala hierarkier ersätts med spontanitet, laganda och öppenhet.
      Ett samhällsklimat där brutal råhet, negativa personömdömen och härskarmetoder ersätts med bildning, respekt, lyhördhet och samarbete.
      Sköt om dig där ute och välkommen in i värmen efter ett eventuellt poltiskt tillfrisknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.