…göre sig icke besväret

Jag vet inte hur många gånger jag berättat att jag inte accepterar anonyma kommentarer på min blogg ?

Likväl fortsätter någon eller några att envisas med att författa långa haranger med angrepp på både det ena och det fjärde.

Den eller de som klarar av att författa så omfattande kommentarer torde med största sannolikhet även vara läskunniga, varför jag har svårt att inse varför den eller de inte begriper hur bortkastat det är att göra sig så stort besvär och sedan inte våga stå för sina åsikter ?

 

Enligt polisen har nätmobbingen formligen exploderat sedan vissa ”appar” erbjuder fullständig anonymitet.

Anonymitet är något som starkt förknippas med den urbana livsstilen och som vi lantisar inte behöver ta till, eftersom vi vågar stå upp för våra åsikter.

Så du eller ni som undrar varför ni inte får svar av mig, ni ska veta att era kommentarer obönhörligt åker i papperskorgen obesvarade.

Jag meddelar detta ännu en gång för att ni ska spara på krutet och inte lägga energi på sådant som är helt meningslöst.

Med vänliga hälsningar

Göran Jonzon

2 kommentarer

  1. Gunder Lindgren

    Tyvärr Göran så är den anonyma kommentaren/inlägget det nya sättet att märkas i media och på nätet. Jag förstår din frustration över att det finns alldeles för många i landet som inte törs stå för sina åsikter utan måste gömma sig bakom anonymiteten. Med metoden att gömma sig och inte visa sig offentligt kan man starta ryktesspridning, skapa oordning och skapa rädsla för andra människor att våga yttra sig i olika sammanhang. Det uppstår en trovärdighetskris och därmed en risk för demokratin. Men kör hårt och kasta alla anonyma inlägg och kommentarer du får. På så vis kan inte de fega/ strykrädda segra över demokratin och vi som vill läsa en intressant debatt kommer kunna vara säkra på att det vi läser kommer från källor med intrigritet.
    MVH/ Gunder Kindgren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.