Jag ber om ursäkt…

…då jag märker att jag svikit mina trogna läsare här på VK-bloggen!

Det blir alltmer sällan jag går in här och läser eller skriver något, då alla intressanta dialoger flyttat över till Facebook, något som uppenbarligen varit följderna av de strategiska beslut VK-redaktionen fattat, i och med att de strypt ingångsöppningen till privata bloggdialogerna i flera målmedvetna steg.
De politiska diskussionerna och ämnena har som följd därav också flyttat till Facebook och skalats upp till en riktigt spännande och intressant nivå, då medlemstalet läsare och skribenter där är mångdubbelt och medföljande uttrycksförmåga också blivit skarpare.
Det är i sig ingen hållbar ursäkt för min underlåtenhet att leverera här på VK-bloggen, men den bästa förklaring jag kan åstadkomma.

Sannolikheten för att utvecklingen ska vända och VK-bloggen återigen ska anta forna proportioner ser jag som mycket liten, om inte redaktionen vidtar drastiska motdrag, så därför inbjuder jag dig som tycker dig haft utbyte av att följa mina debatter, att komma med över till Facebook, så utlovar jag ett mycket större och mer disciplinerat klimat för intressanta debatter.
Behöver du intruktioner eller hjälp att registrera dig och snabbt få del av intressanta dialogtrådar, står jag gärna till tjänst så långt tiden räcker, antingen via mail eller telefon, 3pigjz@gmail.com alternativt 070-5859848.
Varmt välkommen !

GJz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>