Samma innehåll med ny etikett

Jaha, ja!
Nu ska vi se hur länge det dröjer innan de värsta belackarna av alliansens förslag om ”instegsjobb med lägre ingångslöner”, inser att det inte finns något annat fungerande alternativ?
Till och med Ylva Johansson har nu på inrådan från LO, övergivit tanken om massutbildningar till grundskole och gymnasienivå för det stora antalet analfabeter eller lågutbildade som står helt utanför arbetsmarknaden !
Hon som för bara för ett haltannatår sedan totalt och i aggressiv ton förkastade Alliansens förslag, uttalar sig nu lika tvärsäkert för just instegsjobb med lägre löner och pekar nu med hela handen på att arbetsmarknadens parter har ansvaret att verkställa detta, vilket de ju redan är överens med Alliansen om och hon sparkar därmed in öppna dörrar som rent medialt spektakel.

Och hur ska nu socialdemokratiernas stöttepelare här i Vilhelmina klara av att lika intensivt försvara partiledningens kappvändning, som de nedgjorde förslaget när det kom från KD och M?
Pajaskonster till försvar för en missledande ideologi som totalt tappat markkänningen!
Att man bytt benämningen från instegsjobb med lärlingslön till ”utbildningsjobb”, med samma innehåll räcker inte för att maskera den totala kovändning som kommer alldeles för sent för att man ska respektera den styrande minoritetens verklighetsförankring.

Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>