Han skulle kanske kastat sina identitetshandlingar istället?

Nils Junior Lundh har arbetat tills han fyllde 61 år och hans kropp inte orkade längre. Nu tvingas han bo på gatan på grund av att pensionen inte räcker till en bostad.
– Det är ju helt bisarrt, säger Tilde De Paula som reagerar starkt på hans berättelse om hur han hamnade där.

https://sv.stories.newsner.com/familj/nils-jobbade-tills-han-var-61-men-tvingas-leva-pa-gatan-pa-grund-av-lag-pension/

7 kommentarer

  1. Svenne

    Nu är det så att vår regering inte är nöjda med os svenskar för de vill ha mer kultur så de håller på att byta ut sin befolkning mot en mer mångkulturell sådan. Varför slösa pengar på utslitna personer som gett sitt för sitt land och inte orkar längre.Mitt förslag till sopregeringen,skicka alla svenskar som har problem och är oliktänkande till nåt land med massa klaner som inte kan hålla sams.Ett land som dess innevånare redan förstört och som de flyr från.Vi och våra förfäder har byggt ett bra land som ni nu skänker bort och kommer att förstöra .Ni kommer aldrig att klara av att integrera dessa oliktänkande vad gäller kultur och religion.

  2. Magnus Johansson

    ”Ja vad fan får jag för skattepengarna?” hade varit en berättigad fråga FRÅN Nils.
    Tänk att direkt ett dylikt spörsmål kommer upp om de utsatta i vårt samhälle ställer du och dina gelikar svaga grupper mot varandra?
    Hemlösa vs. asylsökande
    Fegt.

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Det är varje politikers förbannade huvuduppgift att ställa olika gruppers behov mot varandra och göra rimliga och ptroportionella avvägningar Magnus!
      Det är inte jag som beslutat hur denna avvägning ska se ut, utan förmer dina partkollegor i regeringen.
      Konsekvenserna ser vi här och då försöker du ge mig skulden för att det ser ut som det gör!
      Förlåt uttrycket, men nog tänker du väl med fel ände av kroppen nu va?

  3. Leif Danielsson

    Men stopp och belägg!! Är det inte borgarbrackornas politik under 8 år som skapat de problem som vi nu har?? Helt plötsligt är det S som ska läggas till ansvar för hur det ser ut. Kan någon borgare ge ETT ENDA konkret exempel på vad ni gjorde för den fattigaste delen av befolkningen??
    Var det uteslutningen från jobbskatteavdraget, eller var det fas 3, att BETALA arbetsgivare för att anställa?? Jag kan ta exempel efter exempel på hur totalt skärmade den borgerliga regeringen var från verkligheten…jobbcoacher, miljarder till ”integrering”, 5 miljader som gav typ 10 jobb etc. Politiker har en sällsynt förmåga att snabbt glömma egna tillkortakommanden. Till Svenne vill jag bara säga, du är visst en stor tänkare, vilka visdomsord…akta dig för hackspettar!

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Ja Leif, nog tål det att påpekas vilka det var som öppnade slussarna i en blåögd dröm om att nu skulle vi få en tillströmning av färdigutbildad arbetskraft som tillförde nya skattemiljarder till statskassan! Jag håller med dig om att det inte längre nämns så ofta. Men det är i viss mån förståeligt eftersom mest fokus nu ligger på vad vi gör åt eländet som vi dragit på oss?
      Var finns den handlingskraft som fordras för att komma upp ur diket? Den handfallenhet vi nu ser ter sig för mig mer skrämmande än alla rapporter om eländet som blev konsekvensen av det digra misstaget att slopa gränskontrollerna och bara öppna ”våra hjärtan”!
      Du är ju en man med båda fötterna i det Lappländska myllan och torde väl även du irriteras över den tafflighet med vilken frågan nu hanteras, där inte ens polisen får klara order om hur de ska agera?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.