Hur vill DU att Vilhelmina ska styras?

Vår kommun Vilhelmina har under snart ett sekel i omgångar styrts av ensamma ”starke män”, det vill säga män (ja det har bara varit sådana) som agerat utifrån att vara inblandade i precis allt som sker inom förvaltningen och som enligt egna uttalanden haft ”informationsövertag”.

Jag vill inte kalla dem diktatoriska eller totalitära, men auktoritärt har ledarskapet definitivt varit och den som inte tyst underkastat sig gällande ordningar, har inte haft mycket till karriär att se fram mot.

Jag har under de två senaste mandatperioderna ägnat mycket energi åt att mobilisera nya krafter inom lokalpolitiken och som jag tycker själv, lyckats bra med att få en rad nyckelpersoner engagerade. Tillsammans med erfarna lite äldre politiker som varit med länge, har vi nu ett starkt lag som enats under KD:s lokalavdelning.

Vågar du pröva ett nytt sätt att leda kommunen, där ingen enskild person dominerar beslutsgången, då kanske du finner vårt försök till lagbygge spännande och intressant nog att ge din röst?

Vi vill skapa en öppen kommunikativ politik och personligen är jag själv mycket intresserad av rådgivande folkomröstningar i avgörande frågor. Du som väljare ska inte glömmas bort när du har avlämnat din röst, utan dina förutsättningar och din röst ska kunna påverka även mellan valåren!

Politik ska vara trevligt och bygga på hänsyn, respekt och samförstånd!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>