Rak fråga till Ivan Larsson (C) ?

Har du tidigare varit dömd till fängelse för något brott?
Om svaret är JA, hur långt straff och vad var orsaken?

3 kommentarer

 1. Göran Jonzon (inläggsförfattare)

  Tyst som igraven!
  Jag anser mig ha rätt till ett ärligt och uppriktigt svar på de rykten som florerar, i synnerhet som det handlar om den högsta förtroendeposition man kan få som kommunpolitiker, alltså att dela uppdraget som kommunalråd.
  Finns det något att dölja och vad är sant i ryktena?
  Uppdraget arvoderas av oss kommunmedborgare, så nog fan har vi rätt att få veta sanningen.

  • Gunilla Billman

   Joo förvisso kan det vara av intresse. Nu tror jag personligen att dom flesta vet svaret redan och antar att C tagit Ivan till sej med hull o hår oavsett hans tidigare förehavanden. Det blev ju en snabb karriär i politiken i alla fall, förnyelse på gott o ont, framtiden får visa….

   • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

    Det är möjligt att andra vet mycket mer än jag, men jag frågar för att få direkt information istället för att lyssna och tro på ryktena.
    Vissa befattningar ställer ju krav på hur ens vandelshistoria ser ut och att sitta som kommunens högste förtroendevalde innefattar en öppenhet om hur ens bakgrund ser ut. Annars bryr jag mig inte.
    Jag har hört olika versioner och med varierande gravhet, så förr eller senare lär jag få veta sanningen och förstår inte varför svaret dröjer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>