Jörgen Eriksson, Mullsjö

Chokladogram

Av , , 1 kommentar 0

låg o halvsov nu under dagen framför tv,n då det ringde på dörren. Äre ingen som tar tag i handtaget, så äre ingen känd person så då antog jag att det var nån som ville sälja nått :) När jag skulle åka o träna för att stund sedan såg jag att det hängde en påse på min dörr. Det var ett Chokladogram från min vän Malin som önskade mig glad påsk. Tack så mycket, det värmde :)

Till alla jävla Stockholmstelefonförsäljare, sluta att ringa mig!!! jag vill inte ha nått och inte köpa nått och inte göra nån undersökning och få en biobiljett för besväret :)

Nu ska jag hugga in på det fina påskägget jag fick av Malin och se film.

Bye BYe

1 kommentar

tuta o kör

Av , , Bli först att kommentera 0

Kom på igårkväll att det kanske inte var så smart att kör obesiktat, för det blir ju rätt dyrt om man skulle bli stoppad. Så jag hade siktat in mig på drive-in imorse, men gick imorse kl halv 7 och kollade för kul skull om det fanns nån tid idag. 07:10 fanns det tid, snacka om tur. Så nu har man besiktat bilen och den blev godkänd äntligen :) Nu är det bara att tuta o köra sa dom. Tack Tommy Sandström för hjälpen med bromsarna, jag får återgälda det åt dig, tjänster och gentjänster duvet :) Jag kan vara din chaufför nånkväll, så du kan få fara o dansa på äpplet din tjejtjusare ;)

Idag blir en lång dag och ikväll blire några öl med grabbarna. Blir nog några norrlands, så vi får va oss själva för en stund.

/Jögga

Bli först att kommentera

Ner o leka

Av , , Bli först att kommentera 1

Sitter med lillebror Lenny nu i lägenheten och poppar musik. Vi ska snart ner på megazone och testa fortet. Har alltid velat testa det där med att utmana varnadra i en massa celler som på fortet på tv :) ‘Här behövs en man med kämparvillighet, klurighet och klättervilligheten’ ingenting är omöjligt på fortet. Inte för att jag tror det är så avancerade celler där nere på megazone, men säkert roligt ändå.

Bli först att kommentera

Jögga

Av , , Bli först att kommentera 0

250cc

Here i am, back in blogging :) Skärpning nu jögga!

Livet rullar på som vanligt tycker jag. Mycke öl och nöje men också lite arbete. Jobbar litegranna motsatsen till vitt.

Förra helgen blev ju kanoners. Vilken fest det var på byagårn i Mullsjö. Finns ingen fest som är tråkig i mullan så äre bara. Tror vi avrundade en sådär vid 4 tiden på natten med att spela lite country på guran jag o ‘Country Anders

‘On the Sunday morning sidewalk
Wishing, Lord, that I was stoned
Cause there is something in a Sunday
That makes a body feel alone’

Sitter och kollar på en liten minicross som jag är sugen på att köpa. Kanske inte smartaste att köpa en massa nu när man är arbetslös, men vafaan! Tänk bara i sommar när man kan ta lillhojjen ner på badstranden ocg bada, sen tar man hojjen till Sandnabben där man kan grilla körven P

Bli först att kommentera

dålig uppdatering

Av , , 4 kommentarer 0

Jag vet, jag är pinsamt dålig på att uppdatera nu den senaste tiden, men jag har som inte haft inspiration att skriva nått.

Vad är som händer i mitt liv då. Jo nu kanske ni blir förvånad men det verkar bli fest i helgen. Det är ju Big jump i Vännäs imorgon och då måste man ju passa på att ha lite skojj. Sen är det ju valet o kvalet om man ska stanna där lr åka in till stan på kvällen på äpplet där Noise makers spelar.

Är så sjukt less på att sitta vid datorn har jag märkt. Har faktiskt tagit tag i att börja läsa en bok nu och det känns väldigt stimulerande. Hinner typ läsa 10-15 sidor sen somnar jag haha. Äre så det ska va lr är böcker inget för mig? Ibland blr det likadant när jag klinkar på guran. brukar somna med den på bröstet ibland, men jag gillar ju att spela så det kan ju inte bero på att jag tycker det är boring precis :) Kanske är för att dom grejerna gör mig lungn, jag är ju så uppe i varv och rastlös jämt.

Hockey ikväll igen och nu har jag köpt tandskydd. Vill ju ha kvar mina tänder har jag kommit fram till :)

4 kommentarer

Jag är en ond människa

Av , , Bli först att kommentera 0

Kommer mycket dörrförsäljare i mitt kvarter där jag bor och jag har en stark vana att alltid kolla kikhålet innan jag öppnar dörren. Nu väntade jag besök av davve och trodde det var han som plinga på dörren så jag tog tunga steg mot dörren och stereon spelades på hög musik, så det hördes verkligen att jag var hemma, jag gick direkt till kikhålet och han vrida om låset ett halvt varv för att öppna såg jag att det var en liten kille som stod där och skulle väl sälja nått. men jag öppnade inte dörren utan stod och tittade i kikhålet hur den lilla killen stod nervöst och var beredd att jag skulle öppna för han hade vläl hört när jag gick mot dörren. han stod som i givakt typ och man såg hur han typ memorerade vad han skulle säga när jag öppnade, men jag öppnade inte och tillslut vände han som en ledsen hund och gick.

Jag är en mycket ond människa, måste ta en öl för o lungna mig

Bli först att kommentera

Kallhåla!

Av , , 1 kommentar 0

Ja så har man äntligen klarat av en vecka i Bygdsiljum, planetens kallaste plats typ :S. Inte varit en dag under 20 minus, så nu är man rätt härdad. Lite drygt med den långa körvägen varje dag, men måste man så måste man, det handlar ju bara om en månad. Jag har ju fått jobb i en månad på NCC, om jag glömt säga det :)

Ikväll spelar Ac/DC i STockholm och jag vill vara där :( Skulle vara helt magiskt, men jag får sikta på konceren till sommaren, då dom spelar på Ullevi.

Nu blire Hockey i vännäs på en stund, men först en massa mat i magen. DET BLIR EN NYKTER HELG på väldigt länge ;)

/Jögga

1 kommentar

Lyckad fest

Av , , Bli först att kommentera 0

Bara man kan låta bli att skråla så jäkulskt och låta dom som kan sjunga göra det :P

Från i helgen :D

Bli först att kommentera

Mullsjö byagård

Av , , 1 kommentar 0

Ikväll äre gitarrfest i Mullsjö byagård, kommer bli fantastiskt. Även fast det föll bort två norenare, så ser jag ljuset :P . Har jobbat som en galning i veckan åt min morbror på hans nya lägenhet, men tots detta, så hann jag inte klart innan helgen. Min förra chef ringde och erbjöd mig en månads jobb i byggsiljum och det tackade jag ju givetvis ja till! Även fast det är en bit att pendla så måste man ju ta dom jobb som finns.

Jag tränar och tränar för att bli större och tyngre, men likt förbannat så står vågen på 75 kg som den gjort i typ 100 år känns det som. Folk säger att jag blivit mycke större, men vadå, då måste jag ju typ bara innehålla en massa luft. krister min bror tränar ju febrilt för att komma ikapp och det gör han ju också den lilla sprätten. Nu skiter jag i allt vad som heter träningskost, nu ska jag ba tugg he jag få tag i. he ska tugges hele tin från och med nu.

1 kommentar

fläskläpp

Av , , Bli först att kommentera 0

Kan det inte sluta snö snart, ser ju inte ens bilen på parkeringen längre :)

Ni behöver inte vara förvånad hur helgen har varit. Fest för fulla muggar kan man säga så nu är jag väldigt less på allt sånt där som har med drickande att göra. Träningen går ju helt åt skogen! idag tex har jag käkat 4 t småpizzor och ätit en ostkrokspåse och bara legat i soffan. Nog för att jag försöker ta mig upp till 80 kg, men jag tror att denna väg är den sämre utav dom :P

Blir att jobba i veckan på min morbrors lägenhet som jag håller på att renovera. Skönt att ha nått att pyssla med allafall. Sen på fredag är det bokat en gitarrfest i Mullsjö byagård. Kommer folk lite från varstans med sina guror och det kommer att rockas så inni…:) Blir nog nån öl också, men inte för mycket för då kan man inte spela :P

Fick förresten en puck i ansiktet på fredagens hockey och det gjorde ont så inni helvete. Trodde jag inte skulle ha några tänder kavr, men deom var det. men en fin fläskläpp fick jag allfall. Så nu till nästa gång ska jag köpa munskydd. Haha det går bra attt vara efterklok. Kanske lika bra att köpa pungskydd också, så jag inte får kulorn krossade :)

hej så länge

Bli först att kommentera