Jörgen Eriksson, Mullsjö

dålig uppdatering

Jag vet, jag är pinsamt dålig på att uppdatera nu den senaste tiden, men jag har som inte haft inspiration att skriva nått.

Vad är som händer i mitt liv då. Jo nu kanske ni blir förvånad men det verkar bli fest i helgen. Det är ju Big jump i Vännäs imorgon och då måste man ju passa på att ha lite skojj. Sen är det ju valet o kvalet om man ska stanna där lr åka in till stan på kvällen på äpplet där Noise makers spelar.

Är så sjukt less på att sitta vid datorn har jag märkt. Har faktiskt tagit tag i att börja läsa en bok nu och det känns väldigt stimulerande. Hinner typ läsa 10-15 sidor sen somnar jag haha. Äre så det ska va lr är böcker inget för mig? Ibland blr det likadant när jag klinkar på guran. brukar somna med den på bröstet ibland, men jag gillar ju att spela så det kan ju inte bero på att jag tycker det är boring precis 🙂 Kanske är för att dom grejerna gör mig lungn, jag är ju så uppe i varv och rastlös jämt.

Hockey ikväll igen och nu har jag köpt tandskydd. Vill ju ha kvar mina tänder har jag kommit fram till 🙂

4 kommentarer

  1. Madde

    Jörgen stanna i vännäs så festar vi! Noice Makers ha du väl sett flera ggr redan, det är ju efterfesten på hotellet som äger så du kan ju inte svika! 😀

  2. BokMalin

    Hej du! Jag tror du klarar att läsa 150 sidor i sträck om du startar lite tidigare på dagen 😉 it´s nice!! Jobbar du fortfarande i Bygdsiljum?
    Du kan ju ha talböcker i CD:n i bilen när du pendlar.

  3. Jögga

    Nä jobbar inte i Bygdsiljum längre. Har en vecka kvar på min korta anställning i stan 🙂 Jo jag ska testa det där med ljudbok, det kanske är nått 😛

  4. Emma

    Nä jag är likadan, 10-15 sidor och sen går mina ögon i kors. Men det har blivit bättre ju mer jag har löst har jag märkt så läsning kanske är något för dig ändå:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.