Nattjobb!

Av , , Bli först att kommentera 2

Sitter på jobbet och skriver lite emellan larmen. Fast det är rätt lungt just nu, alla verkar sova. Så bra! 

Min långa period av nattjobb börjar idag, har bara nätter nu hela juli ut, och de känns ganska skönt, mer pengar, jobba bort mer timmar på en gång liksom. Plus lite lugnare.

På minus sidan är det att man sover bort hela dagen, är nästan konstant lite trött, och äter sjukt dåligt då jag inte har något aptit alls på natten. Dricker nästan bara proviva på natten och sover ju hela dagen så middag är egentligen de enda riktiga målet jag äter.. Dom säger man bli tjock av nattjobb, men jag kommer fasiken bli mager. Hoppas vågen står på samma efter denna månad är slut, då kanske man kan våga sig på nattjobb på riktigt i framtiden ;)  Vill inte bli utmärglad av vitamin och mineral och ja.. all brist man kan få av att äta dåligt.. känns inte som någon höjdare!

Längtar väldigt mycket till i slutet av denna månad, för då får jag 1 vecka semester!! Då blir det PDOL, och sedan Stockholm och roadtrip med Joel! Med det innebär, träffa en ny liten bebis(förhoppningsvis, annars bara bebismagen), IKEA, shoppa, sola, och njuta av Stockholm och såklart träffa Joels kära mamma och syskon! Kommer bli helt UNDERBART! Längtat så länge att få åka lite längre bort. Se lite nya saker, och uppleva lite grejer! 

Annars på agendan i sommar står det, fiske, sol, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, sova, sova, sova, äta surströmming, Tärna, träna, och såklart, jobb jobb jobb.. fast i rätt lagom mängd ändå :) Bättre än förra sommaren måste ja medge! 

Tog länge att skriva detta inlägg, då man måste springa framochtillbaka emellan varven hehe, men otroligt att ja fick ihop så mycket! Tur datorn väntar snällt medans jag springer och arbetar! 

Kram på er alla läsare och tack för att ni vill läsa my wordshit.

Godnatt, godmorgon, eller ja, hejsvej helt enkelt! 

Bli först att kommentera

Torsdagsmys!

Av , , 2 kommentarer 0

Blev lite torsdagsmys med mamma idag, har fortfarande inte riktigt vänt på dygnet sedan jag jobbat natt så de blev sovmorgon imorse! Men men, sedan drog vi till Sorsele och gjorde stan, Järnia, Pias, Apoteke, och Ica. Länge sen man va i Sorsele kändes de som så det vara bara roligt! 

Sedan avslutade vi dagen med att käka lite surströmming med mormor! Jätte gott och helt perfekt torsdagsmys! :) Sitter nu och funderar på om jag skulle ta en löptur, eller om jag skulle gå ut och damsuga och fixa lite i bilen ja ska sälja. Tror de blir det sistnämda. Eller båda! 

Någon som är intresserad av en Opel Vectra -90, som har lite rost som måste lagas? Billig och bra bil för den som vill fixa lite ;)  hör av er i så fall! Måste bli av med den då ska kanske ska köpa en billig nyare pendlarbil till skolan!

Näe men nu är ju klockan så mkt att dax att börja göra ett ryck om man ska komma isäng någon gång! 

Gladsommar alla läsare! Njut av semestern ni som har den! 

2 kommentarer

Storumandagarna och Nanne Grönvall!

Av , , Bli först att kommentera 0

Blivit lite bloggande nu för jag har jobbat natt och då är de inte det lättaste att alltid komma ihåg att blogga för rutinerna blir helt ner-och-upp.

Men sammanfattatningen av Storumandagarna är att det var riktigt roligt, fick faktiskt chansen att träffa både Elisa i Elisa´s (blev helt till mig, ni som träffade mig direkt efter vet.. höhö) och också ta en bild med Nanne Grönvall. Fick även se Vanity Insanity som trots regn levererade som vanligt! Nya låtar och taggade fans ;)  

Fick köpa mig mitt underbara tunnbröd som jag njutit av men nu är de slut.. måste se till att baka lite bröd för de är så GOTT! Inga polkagrisar hittade ja som ja ville ha, och kola tror ja min kära pojkvän köpte! Lite tråkigt väder emellanåt, men trots de en riktigt lyckad helg! 

NU är jag ledig till på fredag klockan 14 och ska njuta i fulla drag här hemma i Blattnicksele med mamma. Göra bort massa saker som jag aldrig hinner annars och också passa på att löpträna lite. Alltid när jag är hemma är de så lätt att dra på sig skorna och fara ut och träna, men desto svårare hemma i Stensele. Måste bli ändring på det. Vill ju ha bättre kondition! 

Nu blir de lite bilder!

Jag och Elisa, hon skitsnygg och jag i min regnjacka! Typiskt ;)  

Jag och Robert i Elisa´s spelar klaviatur

Viggo i Vanity Insanity! Enda bra bilden, tack vare min dåliga kamera! 

Jag och Nanne!

 

Tack och hej för mig! 

Bli först att kommentera

Ikväll gungar hela Storuman!!

Av , , Bli först att kommentera 1

Yeah you heard me! Ikväll blire ROCK för fulla muggar, glas, flaskor och burkar! 

Ville bara påminna er som inte tänkte er dit, tänk om. Gör om, gör rätt! ;)  

Vanity Insanity spelar ikväll på dansgalan i Storuman, 22:00! Be there..

Bli först att kommentera

Storumandagarna!

Av , , Bli först att kommentera 2

Ja, nu har Storumandagarna dragit igång! Känns att de är håll igång å sommar nu alltså. Roliga saker hela tiden, och så har Joels storasyster Fanny kommit hem och sommarjobbet kommit igång på riktigt, då känns de att de är sommar!

Gick en liten sväng på marknaden idag, och de var väl som förra året, köpte dock inget för det ska jag göra imorgon då min vän Nina och Camilla komma hit. Så då ska vi handla gotta! 

Ikväll åkte jag och Joel till Storuman för att förfesta och käka lite god mat, blev dock frasses och lite kyckling sticks med dip för min del. Tycker inte hamburgare eller pizza är så gott längre..

Sedan skulle de förfestas för deras del, jag är chaffis så jag drack inget, no drink and drive!! Men det blev en tidig kväll för Joel var så sjukt trött, han jobbade på förmiddagen så han höll på att somna istället för att förfesta så vi bestämmde oss rätt snabbt att vi skulle hem och han skulle få sova, är ju en dag imorgon också med dansgalan ;)  

Så nu sitter jag och väntar på att jag ska hämta Joels syster Fanny och hennes vänner från hotellet, det slutar två så jag får vänta ett tag till :)  Ska försöka ta lite bilder imorgon också så ni får se lite av min helg! Är så dålig att ta bilder för jag tänker aldrig på det, men de ska de bli ändring på!

Men godnatt alla nattugglor! Sov se sött!

                                                                                         

Bli först att kommentera

Bloggeri bloggera! och lite Vanity Insanity

Av , , Bli först att kommentera 1

Just ja, bloggen ja.. men detta är ett steg i rätt riktning mot mer uppdatering i alla fall! Alltid något!

I helgen är det Storumandagarna och dansgalan, och till er förvåning så är det Elisas och Vanity Insanity som lockar mest! Det sistnämda var kanske inte så förvånande men OJ så bra de kommer bli, och Elisas, de är bra grejer de! Pensionärsvarning? Näpp! Alla i bandet är under 24 år. Så det så! Sedan lockar marknaden med lite smått och gott, tunnbröd bakat på plats, polkagrisar och kola! Det är det vanliga, bara GOTT och de är bara en gång per år, så det är helt OK!

Det kommer en gammal go kompis till mig också som ska hänga med på dansgalan också, så nu har jag "stor"-städat lägenheten också. Tvättat undan, diskat allt, röjt i lyan. Huvva så mkt kläder jag har, ska rensa nu så de ser ändå inte riktigt klokt ut i lägenheten, men men..

Men men, här kommer lite smakprov på vad som komma skall! ROCK!!

Vanity Insanity under Rock Out Wild 2011 (Obs, Tomas är ej med på bild)

Nedanför finns en länk så ni för se hur AWESOME dom är! 

 http://www.youtube.com/watch?v=M7PmadIL-q8

 

Bli först att kommentera

Välkommna tillbaka kära läsare!

Av , , Bli först att kommentera 2

Hej på er kära gamla bloggläsare! Hade nu tänk mig på att försöka börja blogga lite smått, i alla fall för min egen skull så man har lite koll på vad man gjorde under tiden, för tro mig.. de finns inget som är mer intressant än att läsa gamla inlägg man skrivit :)  

För mig flyter livet på som innan jag slutade blogga ungefär, jobbar hela sommaren på två olika äldreboenden och idag är första dagen, eller rättare sagt natten jag jobbar. Väldigt lungt är det just nu och vi sitter och väntar på att de ska bli strömavbrott här i huset :)  Blir väldigt spännande må jag säga.. får verkligen inte bli mörkrädd inatt alltså för då blir de nog en lång en natt.

Annars så har jag sökt skola till hösten, har två olika alternativ och vi får väl se vad jag tar mig in på, båda på distans så jag blir kvar här i Storuman även fast ja kom å ränn mycke fram å åter.

Imorgon blir de visst sova hela dagen sen ska ja på ett "Rock-möte" inför en grej som vi ska göra i höst :)  Så de blir spännande det med! Sedan väntar Joel just nu på att bli med valp, väntar med spänning på att se om de kommer bli tillräckligt många valpar eller inte :)  Kommer bli en bandhund som han ska ha till jakten.

Men nu ska ja jobba vidare här! Hörs och syns alla kära läsare! KRAAMiiiS

 

Hej igen kära bloggläsare!

Bli först att kommentera

Dagen D närmar sig med stormsteg..

Av , , Bli först att kommentera 3

Jajjamen, ni läser rätt. Imorgon är det dagen D eller, kanske ska skriva dagen B, för de är Bröllop!! HÖHÖ

Är nervös inför kyrkan och de, men vi ska dit och träna ikväll så kommer säkert lugna mina nerver lite. Strök min tärnklänning igår och det var ungefär då jag började känna att ja var nervös. Har även tonat mitt hår i en liten röd toning och ska göra utväxten igen ikväll efter kyrkan. Blir spännande att se om de blir snyggt =) 

har fatiskt inte något viktigare att säga, är lite tom inni skalln ida!

Så ha en trevlig nyår och en god fortsättning så hörs vi kanske efter bröllopet om de kommer upp en liten bild =) 

KRAAAAAAM

Bli först att kommentera

Lilla fröken fräken… trallallaaaa….

Av , , Bli först att kommentera 2

GOD JUL på er alla ! 

Njut riktigt mycket av julen iår, för mig blir det dock inte mycket sitta still. Jobbar nämligen på Sibyllagården hela helgen, delad-tur idag och delad-tur imorgon, tufft men jag får mer klirr i kassan så det blir jag bara glad av!

Så det är inte bara tomten som jobbar hela dagen idag! ;)  Känns verkligen inte som julafton idag, sov dåligt inatt så nu har jag sovit bort min rast, Hux Flux sa de bara så stängde jag av larmet jag ställt på telefonen, och så vaknade jag nyss av en konstig dröm. Drömde att jag var på jobbet och vaknade upp efter rasten på golvet i köket, och fattar inte hur jag tog mig dit, hade pepparkaksklänning på mig (som små barn brukar ha) och jag var sen till jobbet, köksorna sprang runt mig och spillde mimosasallad på mig :S Whaaat liksom? Näe..

Ja ska måla hela världen lilla mamma, å allt ska bli så ljust och glatt för dig! :D trallala.. dålig musik smak idag!

Men nu ska ja börja röra mig mot jobbet! Ha en trevlig julaftonskväll alla, jag ska själv jobba med chefen själv så det blir riktigt skoj ;)  man är bara ung en gång!

Bli först att kommentera

Den lovade Updaten!

Av , , Bli först att kommentera 1

IM baaaack!! 

Börjar inlägget med ett hett musiktips, lyssnade på den för någon vecka sen och sen dog spotify på telefon så hittade jag den nu när jag började lyssna på datorn igen. I LÖV It!! "Tove Styrke – Call my name" Den blir bara ännu bättre när man vet att de är en Västerbottns jänt som sjung ^^,

Ja, vad var de nu egentligen som skulle firas till helgen (som var), hästolyckan vad var det? Men det viktigaste… VEM SKA GIFTA SIG?

Sälvklart var de ju lilla Alva som skulle firas för hon fyllde ett år förra helgen, hon är en stor kicka nu och snart är de väl hon som sitter och bloggar för fullt.  

Hästolyckan är egentligen en helt uttjatad historia, men jag trillade av en häst och åkte rakt in i ridhusväggen, vilket resulterade i ett hematom i höften som jag hade jäkligt ont av. Gick på kryckor i 1,5 vecka och nu är jag så lycklig att jag kan röra mig som vanligt. Satan vad man uppskattar benen mycket mer nu =) 

Och vem ska gifta sig? SJÄLVKLART min kära syster!! LINA ;D vågar dock inte lägga upp någon bild för jag har nästan bara osmickrande gravid bilder på henne, men det blir ett vinterbröllop dagen före nyårsafton, och sedan nyårs/bröllopsfest på nyårsafton! Klänning…CHECK Skor CHECK Smink CHECK Hår CHE…. Ska klippa mig på tisdag. Ska äntligen få klippa bort mitt ostyriga jävla svinto hår. Förlåt men de är förjävligt… Längtar så jag tror jag ska spricka!!!

 

Sen har jag frågor till er läsare.

1. Vill je att ja ska börj skriv på mer norrlänska, hur känn je för he?

2. Mer bilder / mer text? 

3. Dagens låt, dagens skoj, dagens pinsamma? Är de lika skoj som att borra hål i tänderna eller är de något ni uppskattar?  

4. Sist men inte minst, vad tycker ni om min nya header och min profilbild? ;) 

KRAM :D

Bli först att kommentera