Om Josefin

Om att gräva

Tänker ofta att jag ska ge bloggen mer av min ömma kärlek, men det slutar nästan alltid med att jag tantlurar på soffan, sitter som ett vinkeljärn i soffan och tittar på televisionsapparaten eller pratar med Johanna sjutton gånger i telefon i stället. Det är sant, vi pratar så ofta med varandra. Eller åtminstone fem gånger per dag. Och när vi inte pratar spelar vi Quizkampen mot varandra och tramsar i chatten.

Just nu är jag dessutom rätt upptagen med ett skolarbete. I tre veckor ska hela klassen ägna sig åt grävande journalistik. Vi har delats upp i par, en från press och en från radio, och jag och världens bästa Adam hamnade med varandra. Detta känns tåpp’n av flera olika anledningar. För det första har vi varit väldigt överens redan från början om vilka olika ämnen vi skulle vilja gräva i och sedan kunnat enas om ett. För det andra så kompletterar vi varandra bra (Adam är till exempel bäst i världen på att ringa tusen personer på kort tid, och jag är en jäkel på att snoka). För det tredje så är vi bra kompisar och orkar umgås från morgon till kväll. En lärdom från i dag, när vi jobbade från åtta på morgonen till halv sex på kvällen (eller eftermiddagen, eller whatever), är dock att jag ska ta med mig fika eller godis i morgon så att Adam slipper bli PMS-attackerad på eftermiddagen.

 

Helgen då. På fredagen kom Jonas, Adam, Perjus och Kolbjörn hem till mig för att käka pizza, dricka öl och spela Sega. Lite senare dök även Miio och Hanna upp, och jag och de två sistnämnda drog på Klubb Modärn på TC.

På lördagen tog jag ett tidigt tåg till Vännäs för att hälsa på den här ljuvliga kvinnan och hennes man:

 

Tillsammans brassade jag och morsan i väg på tre timmars loppande där jag bland annat hittade universums finaste salt- och pepparkar.

Och ett avskavt fruntimmer som springer med två hundar, typ.

Bra helg!

2 kommentarer

  1. Maja Larsson

    Det där är verkligen sant. Godis funkar mot allt. Hur fanken tänkte jag när jag slutade?! 😮 fast har iofs bara gått en vecka, jag har ju inte ”inte börjat om” än. ;p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.