1:a december

Den perfekta julen

Lycka, är det inte det som hela julen handlar om? Att man ska vara lycklig? Lite ironiskt är det. För det är ju inte så lätt. Särskilt svårt är det dessutom ofta till jul då man byggt upp skyhöga förväntningar och minnen av barndomsjular poppar upp. Som tur är finns det experter på allt, även lycka.

[clip:7816]

 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Liza

    För mig är julen om att kunna sprida ljus och värme över en mörk årstid, även att kunna njuta av de små sakerna i livet som skänker lycka. Inget av detta behöver kosta mycket och det tycker jag är viktigt!!
    God jul allihop : )

  2. Rolf Lidgren

    Har man som jag varit med i 64 jular har man ätit ALL mat som är förknippat med julen. Jag har hört ALLA julsånger:(till leda) Jag har tidigare fått alla julklappar jag önskat mig. Jag har sett Alla julgransbelysningar och julgranar, snygga som fula. Och framförallt ALLA vingliga tomtegubbar med tomtar på loftet, osv.
    Ser ljuset i tunneln efter helgerna då man förhoppningsvis får uppleva någonting nytt igen såsom ny musik ny spännande mat och medmänniskor som inte jämt behöver hålla masken..

    God jul på er som ännu orkar spela med i spektaklet

  3. Jan Sandström

    Om ni tog bort reklamen före filmen kanske man skulle idas se kommande men nu blir det bara detta och enda besöket på en här kalendern.
    Jag komme ändå aldrig att köpa en sån rakapparat, hellre bojkottar jag den.

  4. Marina

    Hej å Hå vilket bra klipp du har gjort om julen och lyckan
    känns skönt när någon tar tag i den frågan om lycka/ förväntningar å allt kring julen,för jag själv tycker julen är jobbig för att det är förväntningar,,ens egna som man bygger upp samtidgt som den är mysig med alla stjärnor,ljus och glitter.Jag har bestämt att i år ska jag inte bygga upp förväntningar utan bara mysa =) inget julpynt ute för andra som går förbi = betala el till kråkorna.så i år blir det julklappar före julafton och en julklappsfri JULAFTON MED MIN egen jultomte(sambon),våra barn kommer på julbord å bara en massa mys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.