22:a december

Julgranstjuvar i farten igen

Det är nu högsäsong för ett av Sveriges mest förminskade brott; julgransstölden. Ivar Palo, projektledare för informationsportalen Skogssverige har under flera år undersökt hur Svenskarna skaffar sin gran till jul och resultaten visar att hundratusentals svenskar varje år kapar en gran på annans mark utan att fråga om lov. Särskilt tjuvaktiga är dessutom vi kustbor i norr. Klicka igång WebbTV-reportaget i spelaren nedan.

[clip:7978]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>