Historisk vecka

I Torsdag så hade vi Teaterträning med Tro, Hopp och Kärlek på Junislyan. Samtidigt hade Chiyan första teorilektionen för Mamma-Simskolan.
På Teatern hade vi lite olika improvisationsteater-övningar med temat ”makt och maktlöshet” där man valde vem man ville spela mot och om man var maktlös eller hade makt.
Det var roligt och givande.

IMG_0119 IMG_0120 IMG_0122

 

I Fredags var det äntligen dags för att Junis Bad-disco igen. Det är en av våra populäraste aktiviteter. Vi brukar lägga in det 3 gånger per termin ungefär och nu har vi inte haft det förens i våras, så det var kul att dra igång igen och det var välbesökt och uppskattat.
Det kändes bra säkerhetsmässigt, vi var väldigt många ledare på plats och alla hade sitt ansvar och det funkade bara bra allting. Det var en superkväll i vanlig ordning

IMG_0129 IMG_0136 IMG_0142 IMG_0147 IMG_0150 IMG_0157 IMG_0172 IMG_0179 IMG_0187 IMG_0189 IMG_0202 IMG_0225

 

Även om man har full koll så kan ju lätt en olycka inträffa. Ett barn som sprang iväg från sin mamma halkade och föll i vattnet och innan någon av dom vuxna han hoppa i så hade ett annat barn, fullt påklädd, hoppat i och hjälpte barnet som trillade i. En riktig Junishjälte, vi är så stolta över att ha en sån hjälte som medlem! =) Hura för Savin

Savin S

 

Varför kan man inte ha stående bilder på VK bloggen? Eller är det jag som är dum på nått sätt? Flera gånger som jag laddar upp stående bilder men dom blir liggande.. hjälpt nån?

Efter baddiscot som kom två av ”mina” Junisbarn och sov över hos mig, spelade lite wii och hade ett mysigt och roligt avslut på en riktig toppenkväll,
kitquoc

På Lördagen så besökte Junis Umeå Folkets Hus familjedag. Det var fullt med lekar, tävlingar, sumobrottning, ansiktsmålning, fiskedam mm samt en show med Pomos Piano från Bolibompa.
Också väldigt uppskattat och många medlemmar kom och deltog i dom olika aktiviteterna

IMG_0326 IMG_0336 IMG_0337 IMG_0343 IMG_0353 IMG_0366 IMG_0367

 

På kvällen så hade vi en Juniskväll för större barn, från 11 år och äldre. Vi käkade tacos och hade en mycket trevlig kväll. Runt 30 pers är lagom en sådan kväll, då hinne rman verkligen vara social, hinna prata med varandra på ett annat sätt än när det kommer 200, vilket i sig är ju helt underbart, men ibland är det skönt med lite lugnare aktiviteter också =)

IMG_0397 IMG_0413 IMG_0418 IMG_0419 IMG_0427 IMG_0432 IMG_0436 IMG_0443 IMG_0448

 

För att sumera Junisveckan så citerar jag mig själv från facebook:
”91 deltagare på en fantastisk pizzkväll med 25 plåtar pizza
25 deltagare på teorilektion för mammasim och teaterträning med THK
207 deltagare på ett mycket roligt baddisco med många nya medlemmar
133 deltagare på folkets hus familjedag med massor av roliga aktiviteter
25 deltagare på första simlektionen för mammasimmet
30 deltagare på tacokvällen”

Episkt! Vilken vecka, vilken stämning, amazing”

Till detta kan jag tillägga att vi nu haft över 11.000 besök i år av mer än 1100 olika människor.
Dessa medlemmar kommer från 80 olika länder! Sanslöst bra =)

Idag söndag har jag inte gjort så mycket.. Tog en promenad till Ålidhem där jag gick en liten omväg för att röra på kroppen, avslutade med att hämta min bil som äntligen är färdiglagad, så nu är jag med bil igen. Tack Jocke! =)

Annars har jag mest tagit det lugnt idag, efter denna hektiska vecka så är det ganska skönt att bara vara hemma och ta det lite lungt.
Har dock hunnit göra en hel del dator-arbete med Junis, som affisher, statistik och sådana saker.
Har också betalar räkningar, tvättat och lite sådant. Kanske inte att ta det lungt för många, men i jämförelse med denna vecka så var det att slappa 😛

Har också bakat lite och lagat mat. På Brödsidan blev det LCHF frökusar som jag provade att baka, blev frukansvärt bra. Riktigt bra! Kan rekomenderas varmt.
På matsidan så gjorde jag ädelostfylld, baconinlindad fläskfile och till det gjorde jag en LCHF brocoligratäng med cheddarost. Mycket gott också.

Har nu gått ner 12 kg på knappt en månad.. känns riktigt, riktigt bra.. Får nog revidera mitt mål att nå 80 kg innan jul.. kan gå snabbare =)

bild 5
bild 4bild 3 bild 2bild 1 

 

Ja på Onsdag så bär det av till Barcelona.
På Tisdag tänkte jag ta ledigt för att åka och fixa ett tillfälligt pass hos Polisen. Som jag skrev sist så¨har jag ju helt missat att fixa ett pass.. smarto.
När jag lix flänger på Tisdag så ska jag åka och kolla på nå datagrejjer som Junis ska få från ett företag som bytt ut sina datorer. Blir jättebra att få byta datorerna på Junislyan =)

Ne nu ska jag sova.. godnatt alla så höres vi sen, får se om jag skriver nå mer innan Barca..

 

En kommentar

  1. Pingback: 3trackback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.