Glöm dokusåpor, läs VK:s Lyckseledebatt

När man känner att det känns tungt och allt är bara ’skit’. De där dagarna när man helst skulle vilja dra täcket över sig och sova vidare. Jag vet hur det känns, tro mig. Vad ska man göra då?

Jag har hittat ett botemedel, VK:s Lyckseledebatt!

Här kräks massor av människor ut galla över att det inte finns några politiska bloggare i Lycksele (ja, i alla fall få). Detta känns, som jag skrev tidigare, som en riktig pseudodebatt. För tycker man att det inte finns tillräckligt med politiska bloggare, kan man ju som bekant bli en själv.

Så varför blir man inte det? Jo, svaret är enkelt! På debatten och i kommentarer behöver man inte stå för det man skriver. Det går att göra bakom en signatur som ’misslynt’, ’göte’ eller något annat fyndigt.

När jag bloggar bl.a. här på VK:s blogg, ser ni min bild till höger och jag kan inte gömma mig. Jag kan alltså blogga och skriva vad jag vill men jag står samtidigt bakom det. Det är styrkan för en blogg.

Så därför brukar jag skratta så tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser debatterna, då dessa innehåller så mycket rappakalja som bara fyller ut inläggen. Jag vet att folk måste ju få ordbajsa lite grann för att inte behöva engagera sig på riktigt.

Så ni alla som läser det här, läs debatterna och skratta. Sen kan ni alltid pröva den svåra konsten i att blogga.

PS. när jag kommenterar nyheter så har jag signaturen Kai P. DS.

2 kommentarer

  1. Tyvärr Anonym

    Tyvärr ökar det politiska våldet i Sverige. Därför förstår jag att vissa vill vara anonyma. Misshandel eller mordförsök är tack och lov ännu relativt ovanligt men att få sin bil vandaliserad, vakna av stenar som slängs in genom sovrumsfönstret eller bli terroriserad och hotad via telefon kan vara nog så otrevligt. Det sistnämnda lär ha drabbat två personer som råkade ha samma namn som en bloggare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.