Såpopera i Kommunfullmäktige i Lycksele.

urklipp

Nu är det väl så att jag inte är nybörjare som politiker med 2 mandatperioder i KS och i KF. Men idag var den första gången som jag besökte KommunFullmäktige sedan Miljöpartiet tog ofrivillig time-out.

Och det är som jag lämnade det. Många amerikanska såpoperor verkar hamna där de började utan början eller slut. Så är det i Lyckseles Kommunfullmäktige också. Fortfarande så jobbar sossarna utan planer och mål, utan en chans att klara det isberg som ligger rakt föröver. Man investerar och skapar nya driftskostnader som man inte har pengar för. Men nu sitter de med egen majoritet, och skyller ifrån sig på regeringen. För bilden ovan visar vem som styr besluten i repskapet i (S).

DOCK vill jag peka på att något var nytt för mig, det var nästan fullt på läktaren. Nästa steg för att rädda ekonomin är inträde till Kommunfullmäktige. Idag hade ett inträde med 20:- ett överskott från mötet på 500-1000:-.

OCH ett stor tack till ALLAN FJÄLLSTRÖM som bevakade mötet och gav mig möjligheten att veta vad som hände medan familjens 3 barn fick äta sig mätta. Lycksele förlorade en mediaprofil i Fredrik Virtanen magnitud i samband med flytten till Tärna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.