Allifjantpartiet (M) måste reparera vad man sabbat !!!!

Nu är samförståndet som bortblåst bland de borgerliga. Nu måste man köpa nästa val med de pengar som man sparat från välfärden. Så här gör regeringen och har gjort i alla tider.

Istället för att ha en rak linje och skapa en framtid, så skär man som tokiga under två år, siter med tummen i ett år…. det tredje och när valrörelsen snart börjar (det är ett år kvar till valet 2010) så börjar man gödsla pengar på alla de väljare man vill satsa på.

Förra valet gav Allifjantpartierna att de var samkörda och hade ett gemensamt mål. Nu när det är dags för nästa val och då får dessa partier problem med att göra gemensamma satsningar.

(M) som är lagledare har ju drivit en M-politik. När de var ’ärliga’ under Bo L:s ledning, så lovade de skattesänkningar i parti och minut. Då ville inte väljarna ha dem. Nu under fräcke Freddes ledning så lovade de jobb och mer pengar. Inget som de kunde hålla, för innerst inne är de M. Det blev som vanligt skattesänkningar som gällde. Lika lite flexibla som S, kunde de inte ändra riktning när vindarna vände och finanskris stormen drog in.

De skar i välfärden så att tillslut började märgen rinna ut och drev en politik som gjort att kommuner och landsting nu sitter fullständigt i regeringens händer. Något egenbestämmande bland dessa politiska organ finns inte längre, för nu har alla underskott som gör att de inte ens klarar vardagen.

Varför, jo för att kunna sänka skatten för de välbeställda. Enkel matematik visar detta enkla resultat. Om man tjänar 16.000/månad och får sänkt skatt med 1% så har man 160:- mer, om man tjänar 140.000 har man 1400:- mer i månaden och man tjänar 1000.000:- så har man 10000. "Det handlar om procenten, Helge" som Sven Melander sa i TV. Men alla avgifter som är satta efteråt och som ska klaras med dessa skattesänkningar, är satta till fasta kostnader. De som tjänar lite ska klara mer för sina kronor än för de som tjänar mycket.

Så (M) lovade 1000:- mer i plånboken för alla, det fick vi. De lovade att vi skulle alla betala samma avgifter, och det fick vi också…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Alliansare

    Jag tror att dina väljare vet mer än du och reagerar på det här svamlet. Ett par råd: Kolla när välfärden fick allra mest, idag eller under förra mandatperioden. Kolla procenten för skattesänkningarna, om det var någon skillnad på hur mycket man tjänade. Vilka fick den högsta procenten? Du kan inte släppa igenom så felaktiga uppgifter offentliom fakta gt. Fråga din ombudsman om inte annat.
    Sen kan jag tala om att samförståndet hos Alliansen lever och frodas.
    Vid närmare eftertanke, kör samma linje som i det här inlägget. I minst ett år till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.