Allifjantpartiet (FP) måste reparera vad man sabbat !!!!

Förra valet gav Allifjantpartierna att de var samkörda och hade ett gemensamt mål. Nu när det är dags för nästa val och då får dessa partier problem med att göra gemensamma satsningar.

(FP) som är generalen i regemtentet. Ja, egentligen är han major men axelklaffar är lätta att byta ut.

Deras stora vallöften var huvudsakligen inom skolväsendet

Det skulle i skolan skulle det bli ordning och reda , betyg på fredag. Så han använde sin stab av lydiga som började skapa nya "vetenskapliga" fakta som bara de kunde bekräfta. Inom den akademiska världen gick det inte att hitta några belägg för dessa fakta men (FP) drev dem som sanningar, för vem vet bäst än den som leder trupperna. Det gick så långt att man som lämlar drevs mot stupet, innan folk fick upp ögonen och började ifrågasätta. Då stod (FP) där med sina åsnaöron och bedyrade att fakta var fakta, även skapad fakta.

Jag glömde, man är ju bara människa, att komma ihåg att man var väldigt aktiv direkt från starten. För gymnasieskolans läroplan var från 1994 och hade reviderats för att 2002 få en modernare prägel. Man hade ute i landet utbildat lärarna och haft samråd om hur den skulle se ut och hur den skulle användas. Allt var klart för att den skulle tas i bruk. Då lyfter (FP) fingret och bestämmer sig för att den attacken mot framtiden skulle nog sättas i malpåse. Man stoppar läroplanen och de miljarder som landets kommuner hade satsat för att pedagoger och didaktiker skulle vara väl förbereda, var nu nerspolade i T…-stolen.

Så (FP) lovade förbättringar i skolan, och det fick vi inte. De lovade ordning och reda, och det fick vi inte heller…

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Reaktionär

    Vad du är vuxen då när du skriver.
    Är du lärare? Varför kallar du dom för allifjantpartiet? Hur är du då? Det är du som är fjantig. Tycka kan du ju göra, men varför detta öknamn. Kom igen med nåt bättre.

  2. Robin

    Det blir nu klart varför MP endast fick 129 av 7000 röster i Lycksele och vid nästa val lär det bli än mindre 😉

  3. Mats

    Man blir bara trött när man läser din fåniga kritik av det blåa blocket. Du skrämmer bara bort potentiella vänsterblocksväljare med din retorik.

  4. FP.arn

    Håller med alla de som kommenterat Kaj:s senaste inlägg.

    Hur kan man tro att Lyckselebor skall imponeras av detta svammel. Att Kaj och Miljöpartiet blev utan mandat förra valet kommer att visa sig även vid valet 2010. Hoppas jag.

  5. Kai P

    Som jag räknade med så kunde ingen ge mig motstånd. De kastar skit på mig som person men mina inlägg får väl stå som sanning ändå….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.