Fy fan för Idol och Körslagsbakfylla !

Det var en tuff helg för mig. Den började kl. 6.55 på fredag morgon.

Flyget till Stockholm med hela Team Pontare i bakdelen av flygplanet. Det kändes som man hade en stor bilstereo med fantastiskt ljud.

Fredagen promoting Idol Rabih genom att bära en T-shirt och prata med massor av människor.

Samtidigt delade jag ut c:a 20-30 körslaget buttons med det självklara Team Pontare som bild.

Kvällen avslutas med TV och SMS med Rabih till 72400.

Lördag var det Svenska Bowlingförbundets Förbundsmöte på Hotell Anglais. Massor av punkter med Norrlands anknytning, så jag gick fram och tillbaka mellan talarstol och min plats. Självklart  började varje inlägg med att Team Pontare var det självklara valet i Körslaget. Ytterligare 20-30 buttons delades ut på mötet. Att informationen hade gått fram förstod jag när mötets ordförande, RF:s chefsjurist Christer Pallin, direkt påtalade att pontare var hans val innan jag hann säga det.

Min höjdpunkt på mötet var ändå inte alla diskussions- och beslutssegrar utan att Svenska Bowlingförbundet förärar mig med sin högsta utmärkelse, hedersmedaljen i guld. Det är nog det roligaste jag upplevt i min 20 åriga bowlingkarriär.

På kvällen var jag själv med på Bowlingens 100 års jubileum på Berns, med bland annat Katarina Hultman från TV-sporten som konfrencier. Men som stand-in för mig själv, så fick min sambo, son och syster fara till TV4 studion och pusha Team Pontare. Mitt i vårt firande dimper det ner ett sms att pontare har gått vidare och jag jublar. Många är de som grattar Lycksele och berättar att de sms:at under vårt firande.

Söndag så äter vi frukost och packar ihop våra grejer. Träffar syster Yster och hon lämnar ifrån sig sin bil för att den ska få ny ägare. Jag börjar alltså köra de 72 milen mot Lycksele för att anlända på gården kl. 1.30 på morgonen mot måndag.

Så måndagen har gått i Bakfyllans tecken. Halvsovande, tung och med en huvudvärk som dunkat bakom höger tinning. Nu går jag och lägger mig och imorgon ska vi börja nästa pushningskampanj för både Rabih och Team Pontare….

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.