Den stora tystnaden !

Det här med att blogg är verkligen kul. Men det finns en ännu lustigare sak med bloggandet än att kunna skriva om vad som helst och massor läsa det. När man inte ber om kommentarer så kommer det massor, men om man ber om kommentarer så är det helt tyst.

Vad är det för fakta som jag hänvisar till nu då? Jo, jag kollade mina tidigare bloggar och det visar sig att jag har 2-50 kommentarer per blogg, så jag har läsare det förstår jag. Det innebär även att jag skriver om sånt som berör er eftersom ni kommenterar. Det ger mig näring mentalt att skriva mer, och hålla på att avsätta några minuter varje dag för att skriv om sånt som jag funderar över, tror på och vet.

Men döm om min förvåning när fakta (loggen på VK-bloggen) visar att jag inte fått en enda kommentar om "Allifjantens" ekonomi. Som akademiker började jag genast luska i vad som skiljer den från alla andra bloggningar jag gjort. JO, jag bad om kommentarer som förklarade hur B-politiker kan säga att skattesänkningar kan lösa allt, samtidigt som B-politiker i verkligheten (kommun och landsting) skriker om mer pengar att betala alla garantier och satsningar som samma "Allifjant" partier lovat och genomfört.

Men jag har ju redan talat om hur de tänker för "Allifjanten" har ju lånat hela sitt program från USA och vi vet ju hur det gick där med G. Bush i åtta år. USA är så hårt belånat utomlands att de kommer att behöva låna 10-20 Biljoner för att klara krisen, men många av G.B. gubbens kompisar blev rika. Och när deras bostadsbubbla sprack, så sprack hela världsekonomin.

Men detta var bara en krusning eftersom de flesta länder i världen har bättre ekonomier än USA:s så vi fick alla betala för deras kris och det for vi göra några år till. Samtidigt kan detta visa hur känslig vårt beroende av den internationella ekonomin, och när vår upplåning utomlands också ökar, så känns det som B-politiken inte har riktigt förstått vad statsfinanser handlar om.

Vi i Miljöpartiet de Gröna blir ofta kallade för flumpolitker men det är jag gärna när det innebär att jag inte vill idag utan jobbar med politik för framtiden. Jag kommer att kunna se mina barn och barnbarn i ögonen och säga att jag tog mina kostnader idag och tog inte lån med deras framtid som borgen.

Men NU vill jag att någon försöker förklara "Allifjantens" ekonomi! Kommentera nu !

Och så blev det tyst igen !!!!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.