Jag vill….. skada rasismen!

Jag vill ta gadden ur rasismen som nu smyger sig in i politiken!

Det är många som tycker att invandrare och flyktingar ska ta seden dit de kommer. Alltså ska de bli som vi svenskar och göra som vi svenskar. Det innebär att kulturella yttringar ska inte vara tillåtna. De ska inte komma och begära att få behålla sina matkutym.

Jag däremot gillar det mångkulturella som på många sätt förfinar det svenska samhället. Vi har massor av härlig ny matkultur att tacka från dessa nya svenskar. Vi har får massor av gratis kompetens i dessa, om vi törs släppa in dem i yrkesverksamheten. Vi som svenskar borde själva vara så insatta i historien så vi vet att de är få renrasiga svenskar i detta land, så vi borde inte trampa oss i käften.

Samtidigt vill jag klart och tydligt klargöra att pensionärer, skolan, vården och vad som helst som annat som påstås få stryka i ekonomin, det är en ren och skär myt. Det som gör att statens finanser läcker som ett såll idag är skatteåterbäringen till de rika. Vi har historiskt haft råd, vi har råd idag och kommer alltid i min värld ha råd med att ta hand om andra människor som lämnat allt bakom sig och kommit till oss.

Jag kommer att jobba för att vi svenskar allihopa kan öppna armarna till dessa nya kompisar och sluta värna om en ankadamm som hör till historien.

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Realist

    Hej Kai.

    Du skriver om mångkultur och hur den berikar, jag är lite nyfiken på hur du skulle definiera den svenska kulturen? Vad är typsikt svenskt enligt dig?
    Ge gärna även några konkreta exempel på hur det mångkulturella förfinar det svenska samhället, det vore spännande att läsa om!

    Mvh

  2. Åke

    Du vet inte vad du pratar om, rasism är en helt annan sak än det du påstår. Det du närmast menar är fördomar, men om någon skulle råka uttrycka sig i felaktiga termer är det direkt rasism. Detta är ett modeord som också många invandrare svänger sig med, när dom tycker sig förbegångna. Allt i syfte att väcka sympati eller avståndstagande. Precis på samma sätt försöker du svänga dig med inlägget på bloggen, genom att använda ett kraftfullare ord för det du egentligen pratar om. Sedan gör du ett hopkok genom att koppla detta till pensionärer, skola och vård. Förvräng inte allt.

  3. PP

    I Sverige har vi saknat en internationell politiker av rang för att ta tag i problemen med integrationen och invandrarfrågor. Olof Palme var det närmaste vi kommit.Men tyvärr skulle det ha behövts en politiker av Ian Smiths rang för att ha konstruktiva lösningar på många av problemen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.