68 dagar kvar…

Jag tror på framtiden och de generationer som kommer efter oss…

En sak som de kommande generationerna kommer att skratta åt i framtiden är ojämlikhet. Att vi var ett av de länder som slog oss för bröstet och visade att vi var ett jämlikt land, samtidigt som att stå och kissa gav högre lön. Att vi var ett land där människor från andra länder kom med höga utbildningar men dög i vårt land till att köra buss, städa toaletter och baka pizza. 

Så låt oss i Sverige ta bort de sista mentala aprtheid/segregationstankarna ur våra system för att äntligen få ett jämställt samhälle. För gör vi det idag, kan även vi få skratta åt det som varit och inte vara de utskrattade.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. MP fantast

    Jag tror ingen skrattar åt Sverige och någon form av apartheid har vi aldrig haft eller kommer att ha. Detta är enbart fantasier i din hjärna. Däremot är det viktigt att man kan språket innan man kommer ut på arbetsmarkanden eller föredrar du en läkare som istället för att bota din hosta missförstår och operar ditt hjärta? Det finns naturligtvis stora problem med integrationen och segregationen som måste lösas, för annars kommer många att titta tillbaka och fundera hur vårt samhälle var uppbyggt. Tyvärr är det de ekonomiska krafterna som styr och inte politikerna. Även om du tror tvärtemot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.