God morgon änglar!

Hej, jag är glad över att ni vill läsa min blogg! Den 22: a ska jag hålla en föreläsning tack vare en bra vän till mig! Det kommer handla om droger och missbruk, det känns så himla bra eftersom jag verkligen vill kunna berätta för folk och vill kunna varna dem med hjälp av min egen erfarenhet. Så nu gäller det. 

Jag börjar känna mig lite lugnare med, men imorgon är det graviditetstest och en massa prover. Jag är orolig för att vara gravid och om jag är det så vet jag inte hur jag vill göra. Det finns en stor risk att det är just så och jag anser mig själv ha tilräckligt mycket oro och nog många problem just nu. 

Håll tummarna för mig, och kom ihåg:

Ni alla är värdefulla och underbara människor!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>