Skissa , rita och knäpp skrivare

Vi har ju LIA ( Lärande i arbete) period just nu. Häromdagen ringde min lärare till mig och undrade om jag kunde göra en ritning på en altan, uteplats på 30-50 kvm. "Javisst svarade jag glatt, det slänger jag ihop på studs" Trodde väl inte att skrivaren skulle lägga av just då. Den verkar leva sitt eget liv. Den slutar helt plötsligt att skriva ut, mitt i pågående arbete. Så halva bilder och texter kommer inte ut. Nåväl till slut fick jag ihop en ritning att skicka till tidningen Hemträdgården. så man får hålla utkik i årets sista nummer.

 

I dag har jag ritat en plantering åt en Bostadsrättsförening och har även fortsatt med vårt barrväxtprov….det ska vara barrväxter till en typiskt 70-tals villa. Känns brunt och murrigt, men man får väl liva upp det lite. Kan ju inte skada att klämma in någon färgglad perenn bland alla barrisar. Känner mig rätt nöjd.

Nu ska jag krypa i säng, så att jag är utvilad och laddad inför morgondagen. Då blir det mer ritjobb och kopiering.

 

Gonatt !

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Tom Sterner

    Skrivare är inte roliga. Jag har inget tips annat än ta ut bläckpatronerna eller lasertonerkassetten och skaka på den och sätt in igen. Kör rengöringsprogrammet på skrivaren som borde ha följt med när du installerade den. ELLER Be en bön, tänk onda tankar och vips så kanske den fungerar om du har tur ;-).

  2. Tom Sterner

    Jo hej igen Katarina! Jag glömde säga vad fin bloggen är. Fina tulpaner ;-)! Jag kan möjligen se skillnad på tulpaner och rosor, kanske också kan jag se att det är en Kaktus men längre än så sträcker sig inte mina kunskaper när det gäller blommor. Men jag skulle inte kunna vara utan dessa gröna sköna tingestar, så jag gillar det i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.