Nu blommar löken.

Jag planterade två amaryllislökar för ett tag sedan och ställde dem i köksfönstret. I dag när jag ska titta till den där bakom hissgardinen så ser jag att den slagit ut. vit och grann står den nu här. Jag var förstås tvungen att ge den en bättre plats, så att alla kan se den. Hoppas nu att den blommar länge. Den andra amaryllisen har inte slagit ut ännu, det dröjer nog en vecka till. Det ska bli spännande att se hur den ser ut.

Amaryllis

 

 

Jag gjorde också en liten söt plantering med en vit hyacint i en gammal skål. Lite mossa runt om och vips så har man det så här fint.

Hyacint i gammal skål

 

Tidigare i höst så köpte jag denna höststjärna och den passar även bra nu, i julstjärnetider.Höststjärna

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>