Kenth Ottosson, Nordmaling

Sportsöndag

Ja nog skulle jag behöva sporta lite, men gråväder och en accelererande förkylning gör nog att jag får lov att nöja mig med jubel över Helena Jonssons seger i världscupen i skidskytte.
I går hade vi representantskap i reumaterdistriktet i Västerbotten, vilket förlöpte mycket bra och sedan, när jag kom hem, så var jag fylld av mat och positiva känslor, så när timmen för Earth Hour kom blev det helt naturligt att släcka både lampor och gubbe.
Nu ser jag fram emot några dagars jobb och sedan ett ordentligt påsklov, där jag skall söka mig ner till Dalarna och kanske få en chans att titta till stugan lite!
Fredagskvällen tillbringade vi med att titta på PRO-revyn i Nordmaling, en helt obetalbar upplevelse.
Den baletten borde framföras i Bryssel, så att makthavarna där förstår att det inte sitter i vad som produceras i utredningar, utan skönheten sitter i betraktarens öga. Nog för att jag personligen har problem med min gråstarr, men ’the performance’ plus viljan att prestera gör att jag nog vill nominera teatersällskapet, tillsammans med Helena Jonsson, till nästa års Jerringspris plus årets idrottsprestation.

mvh/Kott

2 kommentarer

  1. Dansant tant

    utmärkelser mottages tacksamt av den förtjusande baletten. Vackrare och mer gripande prestation har knappast skådats i modern tid enligt min ödmjuka mening.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.