Skönt att polemasa

Dagarnas brus. Det har varit en period då de passerat obemärkta, då de liksom i förbigående skyndsamt hastat vidare. Det är ett tag sedan jag skrivit här på bloggen. Men jag har behövt leva i just sådana här dagar, att ha fått surfa på tiden och polemasa mellan rummen, iklädd brynja och långkalsonger. Jag har fått tid att skriva en del på min kommande bok, så helt overksam har jag sannerligen inte varit. Men det har varit lite kravfritt. Men nu har jobbet med tidningen Vasaplan tagit fart på fullt allvar. Tyckte det var nyss som jag satt och planerade decembernumret, nu är det februari som gäller.

Terrorattacken mot satirtidningen Charlie Hebdo skrämmer mig fortfarande. Onekligen finns det krafter som fullt medvetet och i ursinne hugger mot det fria ordet. Det är svårt att förstå. Terrordådet skapar en massa ringar på vattnet och kommer att leda till att högerspöket växer sig större och vi hör redan att det som hänt är ett resultat av det mångkulturella samhället. Var det detta man ville uppnå med terrorattacken?

Dags att klä på sig och knalla över till Peppe. Ska kika på hans hundvalp; en liten krabat som ska bli en fågelhund vad det lider. Själv är jag allt annat än jägare. Följde med farsan en gång på älgjakt, men blev så vansinnigt uttråkad att jag omöjligt kunde sitta stilla. Pappa påstod att jag den dagen skrämde ett tjugotal storälgar på flykten. Men pappa var alltid bra på att överdriva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.