Där livet utspelar sig

En lång promenad. Hamnade nere i centrum. Som sagt; är inne en period då jag går mycket. Jag är lite sån, allt eller inget. Har nog alltid haft svårt att reglera farten, antingen för mycket gas, eller så ställer jag mig på bromsen. Jag går och tänker och funderar, och emellanåt ritar jag tjusiga scheman över ett lyckligt liv  i mitt huvud Trots att jag rör mig – visserligen i knapp styrfart – befinner jag mig där livet utspelar sig, varken i det som varit eller i något som ska hända i framtiden. Det är bra att befinna sig på rätt ställe, dessutom under förflyttning.

Hade väl tänkt köpa mig ett par vår- och sommarskjortor (trots snålblåsten) men det blev inte av. Tiden gick åt att prata med folk och inhandla frukt och grönsaker. Men sånt är väl också en del av livet?

Har samtalat med Linda Marklund om hur vi ska lägga upp hösten berättarföreställning. Hon frågade var egentligen Baklandet ligger, byn där alla mina romaner utspelar sig. ”Byn ligger bortöver …” Svarade jag  Mer precis kunde jag inte vara. Fast nog är byn väldigt lik mina hemtrakter utanför Lycksele. På något underligt sätt.

Nä, nu ska jag in i duschen. Även där pågår mitt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.