Missnöjets tidevarv

Seg morgon - av två anledningar. För det första känns det surt att en stolle blivit president i världens mäktigaste land. Det är snudd på lika illa som om Kalle Anka vunnit valet. Men vi lever i det stora missnöjets tidevarv då man hatar folk med bildning, avskyr media och journalister, och ser konspirationer i precis allt. Det är en paranoia som sprider sig snabbare än pesten. För det andra så har det varit slitsamt att åka omkring i snöröken och framträda sex gånger på fyra dagar. I går var jag i Malå, två och en halvtimme enkel väg, i snöfall och längs en väg som tycktes trafikeras av enbart långtradare.

KentiSkellefteåKentiMala

 

Bilder från Skellefteå och Malå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>