Toan i hallen

Ett besök på apoteket. Fick lite frisk luft och piggnade till. På vägen hem handlade jag lite på Ica. 300 spänn för en kasse mat, frukt och snus. Hem igen, för att fortsätta skrivandet. Närmare mig slutet i detta inlandsdrama. Kan bli något riktigt bra, trots att det inte liknar något av det jag tidigare skrivit om Baklandet.

Mellan köket och toaletten har hantverkarna lagt en stig av skyddspapp, rejält fasttejpad vid parketten. Det är för att inte sprida ut all ”skit” som kommer upp ur de blottade avloppsrören som de ska rengöra i hela huset. Toastolen står i hallen – symboliskt. Men den kan jag inte skita i … Har fått låna en liten nödtoa som de ställt i mitt arbetsrum, för övrigt får man rusa ner i källaren och göra sina ”större” behov. Först på fredag ska allt vara klart.

I morgon börjar den utbildning jag ska gå under vintern-våren och som arrangeras av socialpsykiatriskt kunskapscentrum; en grundläggande forskningsutbildning för personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa. Får ingen ersättning, bara en massa gratis kunskap som jag kan ha nytta av längre fram – och då genereras kanske en del slantar. Man ska ta chansen när den kommer och även om det inte ger utdelning direkt.

För övrigt är det dags att röra ihop lite mat till lunchen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.