Julhälsning

I eftermiddag är det ”lilla julafton” här på Backenvägen 9, Pig Hill, Umeå, Sweden, Jorden, Vintergatan. Jag och dottern Hanna firar julen lite i förtid, eftersom hon ska fira stora julafton i Umeå och jag drar till Skellefteå för att fira.

Därför önskar jag redan nu, mina kära läsare, Er en riktigt fröjdefull Jul!

download

 

Go vänner, stressa inte ihjäl er. Människor i ständig brådska får till slut inte plats i sitt liv. Hon blir helt sonika utkörd ur sitt liv, och istället är det tingen och alla åtagande som tar över. En sådan människa är ständigt andfådd, och hon kommer att ständigt springa för att hinna ifatt sig själv. Det fattas tid – och den tid som finns kvar ser till att ta den stressande människan som gisslan. Med tiden dör all spontanitet. Vi kommer ständigt att vara på fel plats, vid fel tid. Trots allt springande …

job-stress

För övrigt går solen i Umeå upp 09:29 och ner 13:47. Allt som syns är en svag gul strimma vid horisonten. Men det kunde ha varit värre. Jag kunde ha bott i Svalbard. Så här års går solen inte ens upp, det råder polarnatt. Ni i Svalbard – misströsta inte och ät mängder med D-vitamin!

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>