Telefonkö utan slut

Sitter och lyssnar på mobilens tut, medan jag väntar på att komma fram till skatteverkets servicetelefon. Verkar vara många som är missnöjda med sin preliminärskatt för 2018. Jag är en av dem. Plats 74. Skulle jag lyda mitt besked, skulle mitt konto vara tömt någon gång i början av maj.

Helgerna är över och jag har under detta firande pendlat mellan Skellefteå och Umeå. I dag åter på Pig Hill, laddar jag för att mejsla fram det som ska bli min kommande roman. Lusläser korrekturet, jagar stavfel och allt annat skräp som måste bort för att göra berättelsen tydligare. Ett slitsamt jobb. Men någon gång kommer belöningen.

Borde träffa lite vanligt folk. De som inte sitter och hukar dagarna i ända över en text. Men är riktigt usel på att vara social. När jag väl läst klart  för dagen, kräver min hjärna och kropp vila och isolering.

Du har för närvarande plats sju i kön. Efter 35 minuter i kön till Skatteverket – bryts uppkopplingen. Får veta att jag måste ringa i morgon.

Känner mig som herr K i Processen.

För övrig så ser jag fram emot nästa OS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>