Äntrar scenen

Vaknade vid femsnåret. Spelade som vanligt tre partier schack mot appen i min mobil. Det är otroligt att det går att framställa en sådan ilsken schackapp. Eller så finns det annan förklaring: Det är jag som är så usel, att jag förlorar mot ett sådant litet ting. Vad säger det om framtidens datoriserade robotar? De kommer att spela av oss allt;ända in på bara mässingen.

Sedan upp och packa klart. Drar inom kort till AIK-land. I morgon bär det till. Då äntrar jag Linda Marklund scenen i Bodbysunds bygdegård.Jag påminns att jag måste öva på mina figurer. Det är ett tag sedan jag gestaltade Konungen och Ester Duva.

Nä, nu måste jag skynda mig.

För övrigt lär det ska bli snöstorm i södra Norrland. Måste kanske köra ifrån detta oväder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>