Förruttnelsens tidevarv

Vete gudarna hur många morgnar som bilen liknat en igloo – trots att både motor- och kupévärmaren varit påkopplade. Min hyresvärd har satt i en så låg/svag säkring, att den slår ut om två bilar samtidigt vill tina upp, åtminstone, framrutan. Tvingades därför att införskaffa en kupévärmare på 1000 W (den andra, sprillans nya och dyra var på ”fruktansvärda” 1400 W). Lik förbannat har säkringen ploppat ut, två morgnar i rad. Vad göra, kloka läsare? För nog vill hyresvärden att jag betalar för min hyrda p-plats …som bara slumpvis levererar värme.

En dag som präglas av täta kontakter med vårdapparaten. I morse, efter en halvtimmes skrapande av bilrutor, var det dags att besöka, mitt andra hem, apoteket. De saknade full dos av det ena av receptet. Måste åka dit igen på fredag.

head-196541_960_720

Klockan 13.00 träffar jag sjukgymnasten för ett träningsprogram till min höftartros. Får knappt in benet i bilen. 13.45 ska diabetessköterskan lägga om det fula såret på höger långfinger.

Jag lever i förruttnelsens tidevarv.

För övrigt längtar jag efter vår och sommar. Får man göra det? Idag ska man ju endast leva i nuet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>