Beväpnade lärare

En vacker dag. Sol från en blekblå himmel. Om nån månad börjar vintern gå in mot våren; då dagsmejan kan bli påtaglig med takdropp och en sol som börjar värma. Jag har denna dag mest varit inomhus och suttit och hängt över korrekturet. Än hur många gånger jag läser texten, finns där grammatiska småfel eller så fattas det helt enkelt ord.

Pang

Jag kan omöjligt förstå mig på den amerikanska mentaliteten. Vem gör det? Efter den senaste skolskjutningen i USA, fanns en viss chans att amerikanerna skulle börja diskutera de sjuka vapenlagarna. Icke. En nykammad Trump presenterar istället ett förslag om att beväpna lärarna med skarpladdade vapen. Lärarna ska naturligtvis få kontinuerlig skytteträning. Ja, vad ska man säga. I framtiden kommer väl nån utbränd lärare att skjuta ner jobbiga elever – tränad och beväpnad av staten.

För övrigt har det varit en häftig OS-förmiddag. OS-guld till André Myhrer i slalom och stafettsilver till damerna i skidskytte.

En kommentar

  1. Olle

    Sjukt !! Men snacka om ordning i klassen om fröken går runt med en AK-4 ,inget att skämta om men USA är knäppt. Vår fröken slog oss på fingrarna om vi gjorde ofog,det tycker jag var rätt trots att det gjorde ont :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>