En text blir aldrig klar

Vi författare som gottar oss i det skönlitterär, rent av skrönor, för att inte tala om krångliga relationsdramer, får i stort ett förlita oss på stipendier – och en gång på hundra blir en bok filmatiserad. Du borde skriva deckare, har flera sagt till dig. Då har du ditt på det torra. Men jag klarar inte av att det tydliga ramverket är uthugget i sten.

Nej, jag fortsätter att jobba med mina schackspelande gubbar. Två av förlagets korrekturläsare har hört av sig och kommit med en del synpunkter. Merparten håller jag med om, men inte allt. En månads jobb till. Minst.

maskros

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>