Fotboll och korrekturläsning

Sommar – men lite svalare. Skönt, säger jag. Numera tål jag inte starkt, hett solljus. Blir yr, mår ila. Något dopp har det inte blivit, även om det var nära för en vecka sedan. Men jag bangade ur. Som jag skrev i förra bloggen, så tillbringar jag merparten av dygnets timmar inomhus för att korrekturläsa mitt senaste manus. Det tar tid. Men måste vara noga då jag hoppas på en utgivning till våren.

Fotbolls-VM. Jo, nog känner jag av vibbarna från 1994. Då var vi nyinflyttade till bostadsföreningen Irrblosset uppe på Tomtebo. Det var lite av nybyggaranda eftersom alla samtidigt flyttade in i nyproducerade lägenheter och radhus. Där, mittemellan husen, fanns en fin kvartersgård. Dit hyrde vi en storbilds-tv och trängde in oss för att se Brolin, Dahlin, Ravelli. Då gick VM i USA, så de flesta matcherna började vid 02-03-tiden. När vi tittat klart, så spelade vi fotboll på gräsmattan utanför kvartersgården. Numera ser jag de flesta matcherna ensam i min lya – och är nöjd med det.

För övrigt betyder ord något. Upprepar man en lögn tillräckligt många gånger så blir den en sanning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>