Apokalypsens fyra ryttare

Värmen består, skogsbränderna vrålar sig genom det snustorra landskapet. Ibland väntar jag mig att se apokalypsens fyra ryttare på himlavalvet för att förebåda apokalypsen. Nu brinner det som tusan i Grekland och så till den milda grad att ett 60-tal människor slukats av lågorna.

gas-mask-2935144_960_720

Håller mig inomhus under dagtid, då jag p.g.a. min stroke inte får bli intorkat så att blodet blir tjockare så att en ny propp slungas in i hjärnan. Jag äter även en medicin som filtreras ut genom njurarna, måste därför dricka stora mängder för att behålla blodkoncentrationer.

300px-X62_Ornskoldsvik

Vad gör man då i hettan, och när man har ont om pengar. Jo, vi ska provåka snabbtåget ner till Övik, strosa runt och äta gott. Man blir galen av att sitta instängd dagarna i ända; måste hitta på nåt. Även i det lilla.

För övrigt är det bra att tvivla emellanåt. Att vara en aning eftertänksam leder till en större förståelse av människorna och världen. Att tvivla kräver långsamhet och tillbakablickande. När vi tvivlat ett tag kan vi ifrågasätta stolligheterna och säga nej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.