Isträning i sommarvärme

Är i AIK-land. Ser att några tusen varit och tittat på lagets första isträning. Är inte det en aning over-kill? Men är man i Skellefteå får man räkna med att se folk på stan, mitt i sommarvärmen komma promenerande genom city  iklädda svart-gula tröjor, mössor och halsdukar. Här är laget en reinkarnation av Jesus, Buddha och Oden. Personligen väntar jag med att besöka ishallen till dess SHL drar igång. Trist att Björklöven blivit så urusla. Kamperna mellan de två västerbottenslagen slår det mesta.

download

Barn som känner sig värdefulla har ofta fått far och mors tillgivenhet, vilket gör att barnen lättare kan utveckla en sund självkänsla. Barnen lär sig empati – och avsaknad av empati – av sina föräldrar. Man har även sett att inlärningsförmågan minskas av ständig kritik, eftersom kritiken leder till att barnen känner sig misslyckade och dumma. Ur detta växer skammen.

För övrigt skall jag denna dag besöka apoteket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>