CT Hjärna

Rattat min Skoda runt stan, med riktning mot ett apotek som kunde tillhandahålla de piller jag behövde. Något förvånat konstaterade jag de hade rätt antal burkar av rätt slag. Apotekens lager blir allt mindre och är det ett udda preparat bör man beställa det en dryg vecka innan. Ibland hjälper inte ens det. Väl hemma så fick jag ett sms som meddelande att medicinen var restnoterad hos läkemedelstillverkaren – utan att något datum när pillerburken gick att hämta. Så det enda jag kunde göra vara att köra mellan apoteken och fråga ifall de hade en burk i lager. Fick napp på NUS. De hade en enda burk av denna för mig så livviktiga medicin.

Brain

Tisdagen den 28 augusti ska jag äntligen få göra hjärna CT, för att utröna vad som felas min arma hjärna; vad som får mina armar och ben att leva sina egna liv, varför jag drabbas av ständig svindel och yrsel och varför minnet blivit så uselt. Vi får väl se.

Onsdagen den 29/8 är det dags att föreläsa på behandlingshemmet ”Blåsippan”. Det brukar vara givande.

För övrigt är det så att kreativiteten hjälper kunskapen att tränga in i oss och bli till handling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>