Trött Inlandsman

Rätt så tuff vecka, men även mycket rolig. Fyra framträdanden på lika många dagar, varje föreställning cirka en timme lång. Sedan frågestund, packa ihop, bilfärd till Anderstorp, kvällsmacka och avslutningsvis: trött inlandsman somnar på Lenas soffa. Berättarfestivalen skickade ut berättare i kommunens alla hörn. Min lott blev att underhålla folket i Kåge, Ursviken, Burträsk och slutligen, idag, i Skelleftehamn. Trots att tre av de fyra föreställningarna gick av stapeln 14.00, dök det upp ett 30-tal åhörare på ortens bibliotek.

kåge4
Kåge bibliotek i måndags.

starmän

Det är rätt så krävande, att under en knapp timme kåsera kring ett speciellt tema, och dessutom  minnas det drama jag suttit planerat under några veckors tid. Mitt stora problem är nacken som sträcks och böjs ner mot bröstbenet. Smärtorna är olidliga.

burt5 burträsk

 

Burträsk.

Turen till Burträsk var den längsta i geografin: drygt åtta mil tur och retur. Minusgrader hela vägen, men ingen snö och inte någon ishalka. Bokförsäljningen går trögt: två sålda ”schackböcker” i Burträsk. Pågår det nåt Storsvagår som jag missat totalt? Är det därför folk vill betala med en säck barkbröd. Vi gick ju ner 60 kronor i pris.

skehamn1kopiaburt5
Skelleftehamn. 30 åhörare.

BESTÄLL ”Män som spelar schack” av Kent Lundholm.

>>> Bokus.com 187 kr

>>> Adlibris.com 187 kr

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.