Härligt upptagen

För mig känns det för det mesta skönt att ha en dag framför mig, där jag är upptagen med diverse arbetsuppgifter.

En sådan dag väntar i dag. Fortfarande finns det saker kvar i huset som nyss sålts på Grisbacka. En del kommer att kräva ett nytt besök på återvinningsstationen i Gimonäs men inget glas den här gången. Annat skall fraktas hem till Brån för förvaring där på obestämd (!) tid.

Sedan skall jag närvara vid en slags vårdplaneringsträff med en av mina huvudmän i centrum. IVOR benämns sådana träffar nu för tiden. Tänk vad man får lära sig! Förmodligen har jag inte så mycket att tillföra på den träffen, men tror ändå att jag själv kan få en del nödvändig och nyttig information.

Resten av dagen skall jag ägna åt tomten, som nu till åtminstone 50 % är torr och snöfri och som jag därför kan ge mig på med räfsan. På den grusade garageinfarten skall jag för första gången i år använda mig av krattan. Gruset behöver jämnas ut ren aning (Jag fortsätter den självpåtagna uppgiften att lära folk skilja på "räfsa" och "kratta", och då såväl substantiven som verben).

Utöver detta väntar en del tvätt, inköp och lättare städning.

Visst framgår det väl med all önskvärd tydlighet hur gärna jag vill skryta över hur himla arbetsam och duktig jag anser mig vara? Bra, då var det syftet uppnått.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-04-26 07:13)
    Precis, och det pågår nu. Var får jag tag på en släpvagn, när öppnar återvinningscentralen, vad skall jag göra före respektive efter vårdplaneringen, då jag ju måste vara lite mer presentabel än på soptippen, o.s.v., o.s.v..?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.