Blogg kontra pappers-VK

För en tid sedan bloggade jag om KD:s förslag om garanti till alla över 85 år att få en bostad i särskilt boende. Ingen kommentar fick jag till det inlägget. Repliken i VK i dag läses av många fler och någon kanske t.o.m. har något att säga om dess innehåll.

Visserligen var Västerbottens KD:s mest ivriga bloggare sjuk vid tillfället, men nog trodde jag ändå att KD hade fler alerta medlemmar i Västerbotten än just han.

Nu har jag ”återanvänt” blogginlägget och fått det publicerat som en REPLIK till äldreminister Maria Larsson (KD) och riksdagsledamoten Anders Sellströms (KD) debattartikel i VK om just denna äldreboendegaranti.

Att dessa båda KD-höjdare skall bry sig om mitt replik är förstås högst tveksamt. Då tror jag mer på den debattsugne Hans-Inge Smetana, en annan av länets få kristdemokrater på hemmaplan.

Bloggläsare på ”min” sida i den här frågan väntar nu med spänd förväntan på att du med en kommentar, eller rent av ett eget blogginlägg, skall få mig och andra att förstå hur klokt och väl genomtänkt KD-löftet är.

3 kommentarer

  1. Pingback: Trygghet för äldre! | Hans-Inge Smetana (KD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.