Knäppskallen anfaller

Nu har den anonyme kommentatorn från Lycksele via brev än en gång kommenterat ett av mina blogginlägg. Jag kan inte låta bli att ge hans dimmiga tankar spridning. Antagligen vill han det men saknar förmåga att göra det på det mest effektiva sättet, d.v.s. genom att direkt kommentera själva bloggen.

I brevet konstaterar han att jag i flera månader ”jagade en moderatkvinna” i Umeå, men att jag slutade med det sedan ett kommunalråd gett mig titeln ”knäppgök”. Därmed avslöjar han att inte begrepp ett skit av vad mitt engagemang i den frågan handlade om.

Om det nu var ett jakt, så var den definitivt inte riktad mot någon enskild individ utan mot hela det inblandade etablissemanget som bara hukade sig och väntade på att ”jakten” skulle ta slut. Att den gjorde det, berodde enbart på att ingen vågade eller ville försvara det hela och alltså inte det minsta på att någon gav mig diagnosen ”knäppgök”.

Knäppgöken och fegskiten från Lycksele, utbildad designer på Chalmers med en son som blev chef vid Umeå Airport och lyckselemoderaternas försvarare konstaterar nu i sitt brev att jag har ”anfallit” en moderat kvinna i Lycksele! Han menar alltså att jag anfallit henne bara genom i ett par blogginlägg väcka ungefär samma frågor som Radio Västerbotten tagit upp i ett radioprogram. Ingår därmed också Radio Västerbotten i jaktlaget?

Mitt andra blogginlägg (jaktpass?) berodde enbart på en anonyme kommentatorns brev till mig. Det gör också detta tredje inlägg.

 

2 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Moderaterna i Lycksele har väl blivit trampad på tårna när sanningen om deras drottning har uppdagats. Moderaternas ”arbetslinje” innefattar ju att arbetslösa skall ta dom jobb som finns (om dom finns) och inte bara leva på bidrag utan motprestation. Då får allt Lyckseledrottningen vackert finna sig i att hennes förfarande får se dagens ljus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.