Förvaltarskapsjobb på Teneriffa

Tack vare all modern teknik, kan man klara en hel del som förvaltare även om man befinner sig långt ifrån landet och därmed också långt i från sin huvudman.

I morse hade jag ett mail från en biståndsbedömare hemma i Vännäs. En av mina huvudmän hade inget vatten och nu undrade biståndsbedömaren om jag kunde kalla på en rörmokare. Jag behövde alltså telefonnumret till den rörmokare som nyligen hade gjort ett ”vattenrelaterat” jobb på fastigheten ifråga.

Lätt kunde jag ta fram det via internet och enkelt och billigt kunde jag så via vår I-Pad och Skype Ringa honom. Han lovade titta på saken redan i dag. Yippie!

Nu hade säkert vår fina hemtjänst funnit ut en lösning på problemet utan min hjälp, men det kändes ändå perfekt att kunna ta itu med det ända från Teneriffa, sittande på balkongen i +25 värme med utsikt över den i morgonsolen skimrande Sydatlanten.

4 kommentarer

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Jag skulle just till att rätta. När jag såg din kommentar. Först söder om ekvatorn blir Atlanten Sydatlanten.

  1. ERIK johansson

    Karl-Gustav
    URSÄKTA. för att jag gjorde mig lustig på din bekostnad.
    Jag uppskattar din blogg och tycker att dina blogg inlägg från Vännäs och USA som gäller både smått och mer allvarliga saker är både intressanta och ibland rätt humoristiska.
    Hoppas du har en härlig tid på Teneriffa!!

    Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.