Tjänstebil till sommarstugan

air_force_one_1280x436

Tänk om vår kommunchef skulle ta någon av kommunens hyrbilar och med den köra till sommarstugan varje helg! Det skulle kunna bli en smärre kommunal skandal, om VK:s grävande journalister skulle få nys om det.

Men Donald Trump tar Air Force One plus en massa säkerhetsfolk, familjemedlemmar med flera med sig till sin sommarstuga i Florida varje weekend! Tänk vilken skillnad det är ändå mellan våra två länder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>