Raljerar jag över äldreomsorgen?

Monica Wahlström, (L), en av dem som i replik till vårt kommunalråd Johan Söderling, vill få till stånd åtgärder som skyddar våra äldre och funktionshindrade och är liksom C, och KD är beredd att arbeta för det. Underförstått om vi väljare ger dem makt att göra det.

I en kommentar till ett av mina inlägg, menar hon att jag raljerar över äldreomsorgens problem. Min kommentar till hennes kommentar är följande:

Tack för din kommentar, Monica.
Tydligen har tankarna bakom mina ”skriverier” i frågan inte varit tydliga nog. Min avsikt har absolut inte varit att raljera över äldreomsorgen de ekonomiska problem man nu har där. Jag tycker förstås inte heller att jag HAR gjort det.

Vad jag däremot nog har raljerat över är, dessa tre oppositionspartiers uppvaknande över att de varit med om att under de senaste åren ha ge vård- och omsorgsnämnden för snäva budgetramar.

Jag har också raljerat över rubriken på deras replik till majoritetens företrädare, kommunalrådet. Rubriken har troligen VK satt, men gjort det utifrån en formulering i repliken. ”Nu handlar det om att få till stånd åtgärder som skyddar våra äldre och funktionshindrade och C, KD och L är beredda.”
Fortfarande är jag undrande över varför inte också den politiska majoriteten i kommunen och allianskollegan Moderaterna ser samma behov av att ”skydda kommunens äldre och funktionshindrade”, när jag är helt övertygad om att de också vill det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>