Sveriges bästa hemtjänst

Smått stolt har jag levat i föreställningen att Vännäs har Sveriges bästa hemtjänst, även om jag hela tiden tänkt att det måste vara svårt, eller åtminstone väldigt komplicerat att avgöra sådant.

På väg från tidningslådan till huset fångas min blick av en rubrik och en kort ingress till en artikel på sidan 8 i dagens VK. Nu har Sveriges kommuner och landsting i en undersökning funnit att LÄNETS bästa hemtjänst finns i Vindeln! Det går inte riktigt ihop.

Av undersökningen framgår att Vännäs bara ligger på tionde plats i länet med sin hemtjänst.

Någonting måste ha varit galet i valet av namn på TV-serien, ”Sveriges bästa hemtjänst”. Men måste bara ha valt ett positivt och lockande namn på serien, även om mycket kom i programmen som verkligen gav ett intryck av att Vännäs hemtjänst ÄR bäst i Sverige. Låt oss tro det även i fortsättningen, även om undersökningen gjord av Sveriges kommuner och landsting ju inte vidare helt kan förkastas.

Grattis i alla fall kan jag gärna kosta på mig att säga till Vindelns hemtjänst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>