VK av papper inget värt!

Just nu har jag beställt uppehåll på vår VK-prenumeration. Det besked jag då fick gav mig anledning till detta blogginlägg liksom rubriken till det.

Om jag BARA säger upp prenumerationen på papperstidningen under den tid vi kommer att vara borta, medför detta ingen ekonomisk fördel för oss. Det väl ändå göra det eftersom värdet av de ca 30 tidningar borde vara mer än noll kronor. Distributionen av dem borde väl också innebära en viss kostnad för VK.

För att få någon slags ekonomisk gottgörelse för tiden utan papperstidning, måste vi OCKSÅ säga upp tillgången till den via webben. Så vitt jag förstår, skulle det inte innebära någon som helst extra kostnad för VK, om jag även fortsättningsvis kunde ta del av den digitala tidningen.

Detta har jag svårt att förstå. Den jag talade med förstod inte ens min fråga, och kunde av det skälet inte heller förklara för mig, varför VK:s regler är som de är i sammanhanget.

Min gissning är dock att VK på detta sätt försöker försäkra sig om att ingen skall kunna smita ifrån sin abonnemangsavgift genom att då och då begära uppehåll med tidningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>